Sobre nosaltres

XIand #39; UN WEINUO DE MAQUINÀRIA I EQUIPS CO LTD,

s'asseu a Xiand #39; un — ciutat natal, els guerrers de terracota coneguda, començant a punt de The Silk Road, una ciutat amb llarga història. Sota el culte a la Xina profundafons Ural,WEINUOha construït cap amunt de la seva cultura d'empresa especial: professional, sincera i pacient. Satisfication del client és el primer. WEINUOés a les mans i ulls a la Xina i s'esforça per ser el millor proveïdor per a vostè. En WEINUOs'importa, que són més que un client, sinó un soci estratègic de negoci, un amic per sempre.

Tots els membres d'equip enWEINUOhan estat servint a tenint indústria sereval anys. Després de més de 10 anys de dur treball, XIand #39; UN NUO WEIMAQUINÀRIA iEQUIPS CO, LTD exerceix no només un bon exportador sinó també fabricant de rodament. Weinuo ha invertit pròpies fàbriques especialitzada en rodaments de boles, rodaments d'agulla i rodaments de coixí bloc.WEINUOha establert la xarxa forta fabricant.
La força de
WEINUOno és només que ofereix rodaments de gamma fins i tot amb petita quantitat, més important és prendre un bon control sobre la qualitat.

Des de 2014, hem invertit i compartir-celebrat perChangzhou JBE tenint fàbrica, com nostre més fort partidari d'agulla tenint el subministrament.

Port de Shanghai,WEI NUOté la nau de rodaments i productes des 2006, on tots els béns serà inspeccionat pels nostres enginyers hàbils per assegurar-se la tolerància, soroll, vibracions de rodaments conèixer internacional ISO estàndards.
Treball dur se li paga.
WEINUOprofessió s i considerat servei són altament comentar els clients. "Vostè és el proveïdor més creïble que mai he treballat amb". diu un dels nostres clients.
WEINUO Sincerament l'esperança d'establir la relació de negoci a llarg termini amb vostè.